Tamara Metten


Maatwerk


Bètalpha denkt vanaf het allereerste contact actief mee over de invulling van uw wensen en maakt trainingen op maat. In alle trainingen vindt u diverse werkvormen en veel praktijkoefeningen terug.

Tamara traint op mbo-, hbo- en post-bachelorniveau. Zij is ervaren in het ontwikkelen van uitdagend lesmateriaal waarin uw bedrijf herkenbaar aanwezig is. 

Tijdens trainingen worden cursisten zich bewust van hun leerpunten en gaan daarmee aan de slag. Daarna kunnen zij het zich eigen gaan maken.
Een verworven competentie creëren (onbewust bekwaam presteren) is natuurlijk het eindstreven. Daarom biedt Bètalpha ook de nazorg aan. Samen met Bètalpha overlegt u hoeveel bijeenkomsten nodig zijn om het ideale resultaat te behalen.

Medewerkers van verschillende disciplines of afdelingen kunnen bij elkaar in een groep of juist door elkaar heen geplaatst worden. De wisselwerking leidt vaak tot verrassende resultaten.

Tamara verzorgt de trainingen bij voorkeur in uw bedrijf zelf. Mocht u daar de faciliteiten niet voor hebben, dan reserveert Bètalpha in overleg met u een ruimte elders.Terug naar startpagina

Bètalpha v.o.f. Specialisten in Financiële Administratie, Communicatie & Coaching te Zeewolde