Ik ben mijn eigen hindernisbaan

Ik ben mijn eigen hindernisbaan

Iemand geeft je een compliment of een verbeterpunt….wat gebeurt er dan bij jou? Kun je deze beide als een cadeau ontvangen?

Draken en helpers

Van welke zeurende ‘stemmetjes’ heb je last?

  • Zo, die heb ik goed voor de gek gehouden….
  • Zie je wel, ik kan het niet…
  • Ik stel niet zoveel voor…
  • Ik doe het niet goed genoeg…
  • Ik mag geen fouten maken
  • Etc….

Vaak ben je je eigen hindernisbaan…

Deze gedachten hebben onbewust en ongewenst invloed op jouw gedrag, denken en voelen… De lat steeds hoger leggen, overcompenseren, veel ballen in de lucht houden en nog steeds is het niet goed genoeg….

Hoe zou het zijn wanneer jij die belemmeringen hebt omgezet en definitief hebt afgerekend met die hindernissen? Welke gedachten maken je juist sterk?

Hoe wil jij naar jezelf kijken?  

In deze training ervaar je, dat je dit echt kunt oplossen. Dat er meerdere methodieken zijn om hier voor eens en altijd mee te stoppen, om al deze gedachten die jou belemmeren om te zetten naar wat jou vooruit helpt. Hoe jij je van binnen voelt, straal je naar buiten uit een zichtbaar en direct effect!

Het bijzondere is, dat je er meteen mee kunt beginnen. We zullen je laten zien en ervaren (wetenschappelijk onderbouwd), dat dit écht kan.

Wat kunnen wij je bieden? Wat bieden wij jou?

Het worden leuke, actieve, effectieve dagen waarin je dan weer spelenderwijs, dan weer intensief aan alle kanten en lagen van jezelf gaat werken. Je gooit weg wat je niet meer kunt of wilt gebruiken en je leert je eigenheid te zien, te accepteren en vooral te waarderen.

Wie ben je? Wat kun je? Wat wil je en vooral wie wil je zijn? Je gaat je eigen antwoorden vinden en je krijgt  een heleboel handvatten om het ook waar te maken!