data macau hari ini situs toto keluaran macau data macau tecepat live draw macau keluaran macau situs toto macau situs toto data keluaran toto macau

Ik zie, ik zie, wat ik niet zie...

Ik zie, ik zie, wat ik niet zie….

Hoe kan het dat je als volwassene nog steeds uit balans kunt raken om, in je eigen of andermans ogen, de kleinste dingen?

Wanneer voel jij je stevig op de grond staan met je hoofd omhoog en je schouders recht? En wanneer juist het tegenovergestelde?

Hoe komt het dat je met de ene persoon zo gemakkelijk kunt communiceren, samenwerken en omgaan? En die ander…zucht..

Hoe kom jij over op een ander? En klopt dat met hoe je van binnen bent?

Je zit soms in je eigen escaperoom!

Van ‘zo ben ik nu eenmaal’ naar ‘ik ben, wie ik wil zijn’

Je krijgt inzicht in de verschillende lagen van jezelf en je gaat ervaren hoeveel invloed je hebt om ‘zo ben ik nu eenmaal’ om te zetten naar ‘ik ben, wie ik wil zijn’. Je vindt als het ware de sleutels om je codes te kraken en je barrières te slechten.

Je gaat aan de slag met jezelf en je zelfbeeld. Letterlijk reflecteren en de ruis eruit halen. Wanneer je als persoon groeit en je steeds meer ‘jezelf’ kunt zijn, heeft dit een positieve invloed op je omgeving, je gedrag, je ontwikkeling, je overtuigingen, je kwaliteiten en je drijfveren. En dat heeft weer effect op jou in alle rollen die je hebt, dus zowel privé als professioneel. Win-Win!

Wat bieden wij jou?

Het worden ontzettend leuke, actieve, effectieve dagen waarin je spelenderwijs  en intensief jezelf in een ander perspectief zet. Vol humor en in een veilige omgeving maken we van die hindernisbaan een prachtig pad, waar jij je prima op kunt begeven. Speels, met heel veel leuke oefeningen, in een veilige omgeving waarin alles mag en kan.