data macau hari ini situs toto keluaran macau data macau tecepat live draw macau keluaran macau situs toto macau situs toto data keluaran toto macau

Samenwerking met Wouter

1+1 = 3D-leren!

Bij verschillende trainingen heb ik het genoegen samen met Wouter te werken. Wij zijn complementair aan elkaar en er ontstaat door de synergie met de groep iets geweldigs. 3D-leren noemen we het.

Een korte date met Wouter

Wouter van Ingen is hbo geschoold en komt uit vanuit de technische hoek, via de psychologie je kant op. Hij is inspirerend, rustig in zijn houding met een enorme dosis humor en relativeringsvermogen. Als ervaren docent, trainer, examinator en coach weet hij je op verschillende vlakken uit te dagen. Met zijn hulp kom je al snel tot inzicht, verdiepende vragen en wensen. Hij houdt van lezen, goede gesprekken en aan het eind heb je elke keer weer het gevoel dat die tijd niet alleen prettig, veilig en verhelderend was, maar ook leuk, vol humor en spiegels. De rots in de branding….

En natuurlijk ben ik dan weer die branding!

Met ons samen krijg je een bevlogen team en ontzettend leuke, waardevolle en effectieve dagen. Niks hoeft, alles mag en altijd in een veilige omgeving.

Voor welke wensen kun je bij ons terecht?
Wij werken altijd vraaggericht en op maat. Je kunt dan ook al je wensen in kaart brengen en wellicht kom je door onderstaande termen wel op nóg andere ideeën de passen bij jouw vraag.

Evidence based
Hoe ludiek, praktisch en out-of-the-box de dagen en oefeningen ook zijn, alles is, om met het huidige jargon te spreken, evidence based. We maken spelenderwijs gebruik van allerlei theoretische methodieken en modellen en wil je nog meer theoretisch kader, dan hebben wij kasten vol boeken, die je kunt lenen of andere linken waar je inspiratie kunt opdoen.

 

Wouter van Ingen